Inbreng

Samen met de uitvaartleider kunt u bespreken wat u als familie zelf wenst te doen en wat de (uitvaart-)ondernemer voor u moet verzorgen. De aangesloten (uitvaart-)ondernemer zal altijd met u bespreken of er familieleden of vrienden zijn die iets willen betekenen tijdens de uitvaart.

Behalve het afhandelen van alle door de wet gestelde formaliteiten kan hij/zij namens u afspraken maken met de kerkelijke instanties, uitvaartsprekers, de begraafplaats of het crematorium.

Samen met de uitvaartleider bekijkt u ook de rouwbrieven met de teksten en in samenspraak met u krijgt de rouwbrief gestalte. Ook zal de uitvaartleider de advertenties, gedachtenisprentjes (RK) en dankbetuigingen met u bepreken en indien gewenst dit voor u verzorgen.

U ziet het, de (uitvaart-)ondernemer en zijn personeel kan u veel werk uit handen nemen. En in nauw overleg met u zorgt hij/zij voor een perfect verzorgde uitvaart. Een uitvaart die u als een goede herinnering zal bewaren.

Het bovenstaand logo is beschermd en mag alleen gebruikt worden door erkende bedrijven. Het logo garandeerd u dat het bedrijf een erkend lid is van het Uitvaartgilde en dat u recht heeft op de kwaliteitscode./

Vragen of klachten kunt u mailen naar: info@uitvaartgilde.nl